Heb je al een bewijs? Klik hier om het te vernieuwen voor een andere woning.

 

Bestel hier jouw voorlopige Kopen Zonder Voorwaarden bewijs. Het certificaat biedt jou de mogelijkheid om zonder risico op je toekomstige huis te bieden. Wij staan garant voor de risico’s. Je hoeft je geen zorgen te maken over alles wat met het verkrijgen van de financiering komt kijken. Met het Kopen Zonder Voorwaarden bewijs dekken we al je risico’s af. Door onze kennis en ervaring van meer dan 30 jaar in vastgoedfinancieringen zijn we in staat om te kunnen garanderen dat financieel alles in orde komt. 

Het voorlopige bewijs kost €150 en is een vergoeding voor de voorbereiding op de werkzaamheden om jou de zekerheid te kunnen geven om te kopen zonder voorbehoud. Je ontvangt het voorlopige bewijs in je opgegeven e-mail.
In de mail met het voorlopige certificaat staan de documenten die je zo snel mogelijk dient aan te leveren bij de financieel adviseur van De Hypotheker. Hoe sneller je de documenten aanlevert, des te sneller kun je bieden zonder voorbehoud.
De Hypotheker zal binnen enkele dagen contact met je opnemen voor de beoordeling voor het definitieve certificaat. Het definitieve certificaat wordt verrekend na aankoop bij het transport van de woning en bedraagt 0,5% van de aankoopprijs.

Vul hieronder je gegevens in om meer dan 8x zo veel kans te maken om de woning te kunnen kopen.










    Totaal

     

    Door op de bestel-knop te drukken ga je akkoord met onze voorwaarden.